Ringkøbing den 10. Juli 2018

af Leif Meldgaard

I marts måned blev jeg kontaktet af journalisten Tobias Nicolai, som forklarede at han var i gang med en større artikel til Politiken. Når man har været aktiv i ulveverdenen gennem flere år kan man godt få en naturlig skepsis overfor hvad journalisters motiv, nu er til at ville skrive om lige præcist ens arbejde med ulv.

Jeg havde en samtale med Tobias Nicolai og han virkede meget seriøs og forklarede at det var en større artikelserie, og forklarede endvidere om sin tilgang til opgaven. Vi blev enige om at han skulle med i skoven en dag og se hvordan kameramonitoreringen foregår. Vi var i skoven flere timer og fik vendt alt omkring ulven mindst et par gange.

Efterfølgende har jeg været meget spændt på hvad der nu ville komme ud af det. Jeg havde en meget positiv tro på at det kunne blive helt ok, da Tobias havde alt den tid der var nødvendig for at kunne vende sagen og få talt gennemgribende om alle emner. Dette er ikke altid tilfældet og så er det at man kan blive overrasket over det færdige resultat.

Nu foreligger resultatet og jeg synes at mine forventninger er indfriet. Hele 10 siders artikler som belyser sagen ”Ulv” fra alle interessenters side. Alle parter har fået ordet og har kunnet sige deres mening. Her fra skal lyde en klar opfordring til at læse de enkelte artikler. Det hele suppleret af super fine og stemningsfulde fotos, optaget af Tobias Nicolai selv under turen.

Artiklerne, der her er samlet i en pdf version, blev bragt i Politikken tillægget PS den 8. juli 2018.07.09

Tekst og foto må IKKE bruges fra denne side men skal ske efter aftale med Politiken

Tekst og foto: Tobias Nicolai

Læs hele artikelserien her