Det viser sig nu, at den lille private og noget specielle gruppe Ulvetracking Danmark, åbenbart på ingen måde har spillet med rene kort overfor befolkningen i Danmark.

Dette er kommet frem, efter at en afgørelse i pressenævnet pludselig sætter fokus på deres meget rå og lukkede arbejdsmetoder.

Denne meddelelse viser pludselig en meget grov side af ulveverdenen, med manipulation, afpresning, trusler og forsøg på tilbageholdelse af meget vigtig information fra offentlighedens side fra den lille lokale gruppe i Stråsø.

Ulvetracking fremstår i meddelsen fra pressenævnet ikke med navns nævnelse, men der fremstår to datoer, som meget hurtigt kan researchses frem til at tilhøre Ulvetracking Danmark via lidt søgning på Danmarks officielle ulverovervågnings side ulveatlas.dk

Selve dialogen i meddelelsen afslører, hvordan, Hvad der må tænkes at være Kim Møller, en af stifterne af Ulvetracking, og som altid egenrådigt og med en rå diktatorform, har styret presse og de interne linjer i Ulvetracking Danmark, Ligefrem forsøger at afpresse Holstebro Dagblad med en klage, hvis de ikke fjerner information, og faktuelle oplysninger omkring, at ulvetracking ikke bidrager til den nationale ulveovervågning.

Han forsøger i meddelsen, at bortforklare de manglende indrapporteringer af flere tusinde danskeres ulvemeldinger, med at han skam samarbejder via andre kanaler, men Holstebro Dagblad gik dybere ind i sagen.

De gennemgik samtlige indrapporteringer til Ulveatlas.dk, og fandt kun 2 indrapporteringer fra Ulvetracking Danmark Netværket. De undersøgte også sagen den modsatte vej, de gennemgik facebook siden ulvetracking Danmark, og fandt ingen af deres utallige ulveobservationer som var indrapporteret til Ulveatlas.dk.

Denne information, var åbenbart så fatal at få ud i offentligheden for Kim Møller fra Ulvetracking, at han i sin febrilskhed, klagede til pressenævnet for afgivelse af urigtige oplysninger.

Denne klage er nu gennemgået og afgjort.

Holstebro Dagblad har 100% korrekt gengivet sandheden, og har dokumentation for dette.

Hvad der så blev af historien, om de mange tusind ulveobservationer, kadaver fund, dna prøver, ulvespor og ulvehyl, som trofaste danskere har indrapporteret til Ulvetracking Danmark, men som aldrig har fundet vej, til ulveovervågningsregistrene igennem årene, og dermed bidraget til faktuel viden om antal af ulve i DK og geografisk tilstedeværelse af ulve samt overvågning af ulvebestandens udvikling i Danmark, den historie mangler vi stadig at der er en journalist der bider sig ligeså hårdt fat i, for der ligger virkelig et stykke Danmarkshistorie i manipulation og er ved at smuldre for både almindelige borgere, videnskab, fåreavlere, landmænd og andre med frygt eller interesse i ulven i Danmark.

Kan det virkelig passe, at Ulvetracking Danmark alene har indsamlet så store mængder data for at kunne sælge deres små, og meget dårligt anmeldte ulveture? som forøvrigt er blevet kritiseret til hudløshed, af alle lokale og ulvefolk med bare en lille smule kendskab til naturen og lokal området.

Dette fordi netop disse ture menes at kunne være skyld i, at Stråsø parret ikke fik hvalpe sidste år, og at Ulvetracking netop af samme grund, har haft lidt for travlt med, at melde ud at NU var ulvehvalpene endelig set i år, sandheden var bare, at de dukkede aldrig op i virkeligheden, kun på Ulvetracking Danmarks facebookside… det var de jo af mange årsager nødt til…

Læs afgørelsen her: https://www.pressenaevnet.dk/…/2019/01/Anonym-kendelse-0172…