Foreningen Ulvetid, har taget afstand fra det hærværk der er udført af Storm Balderson. Vi har været ude og melde dette klart ud lige fra det blev offentlig kendt at den gale mand havde været på spil.

Uanset vores klare udmelding påstår Ulvetracking hårdnakket at blandt andre Ulvetid har forbindelse til Storm Balderson. Det har absolut intet på sig. Vi har aldrig været i dialog med ham.

Det ville klæde Ulvetracking, som fremkommer med dokumentation for deres løgnagtige påstande.
Hvorfor fremlægger de ikke ”beviserne”. Ja det er ganske enkelt fordi der ikke er nogen forbindelse mellem Storm og Ulvetid, og der har aldrig været en sådan forbindelse.

Hvorfor kommer Ulvetracking med en sådan påstand?
Det skyldes at Ulvetid har arbejdet målrettet på at få forbudt Ulvetrackings ulveturisme. Vi har været i dialog både skriftligt og ved et møde med Naturstyrelsen.

Ulvetid har kæmpet ulvens sag ved at stoppe disse ture, som i høj grad er skadelige for vores ulve, og i strid med habitatdirektivet.
Når man går efter Ulvetrackings ”guldkalv”, rammer man naturligvis et ømt punkt. For os har det været vigtigt at få stoppet denne ulovlige og skadelige forretning.

Nu mener Ulvetracking åbenbart det er pay back time, ved at fremsætte den løgnagtige påstand i et forsøg på at skade en seriøs og faktabaseret ulve forkæmpergruppe.

Det skal nævnes at Ulvetracking i øvrigt også angriber Ulveatlas, både som organisation og enkeltpersoner, som laver et stort og sobert arbejde for ulvene i Danmark. Også her ligger der et hævnmotiv bag deres påstande.

Ulveatlas er en organisation af frivillige personer, der arbejder for forskerne i Århus, jeg er 100% sikker på at de på ingen måde har noget med Storm Balderson at gøre.

Det må derfor bero på et gæt hvad Ulvetrackings dagsorden er, med disse ubegrunedede beskyldninger.