Nedenstående video med Doug Smith fandt jeg i en interessant artikel “WHAT IS SURPLUS KILLING, AND WHY DO WOLVES DO IT? fra International Wolf Center.

https://wolf.org/…/factsvsfiction/what-is-surplus-killing/

Videoen indeholder flere klip, hvor Doug Smit svarer på forskellige spørgsmål. Doug Smith er ikke hr. “hvem som helst”. Han er en af dem der bliver lyttet til i forskerkredse. Videoen indeholder et afsnit ” do wolves kill for sport”. Her forklarer Doug Smith med jævne ord hvorfor ulve dræber flere dyr end de kan umiddelbart kan æde. Hvis du er en af dem, der mener ulven er blodtørstig, eller du er en af dem der en gang imellem skal forklare at ulven ikke er blodtørstig, er der virkelig hjælp at hente i denne video, som giver en naturlig forklaring på hvorfor ulve dræber mere end de umiddelbart kan æde.